Administratia Strazilor Bucuresti a anuntat ca pe mai multe strazi din Capitala semafoarele din intersectii sunt oprite duminica din cauza unei avarii ENEL la transformatorul de inalta tensiune din zona Bucur Obor, situatie care va dura pana la ora 15.

Un comunicat de presa remis Agerpres arata ca echipele ENEL impreuna cu lucratori ai Administratiei Strazilor se afla pe teren sa remedieze defectiunea.

'In intersectiile cu trafic intens, adminstratia a solicitat politiei locale ajutoare pentru a dirija traficul in zonele semaforizate si nefunctionale', se spune in comunicat.

Zonele afectate de avaria ENEL sunt Bucur Obor, Ferdinand, Vatra Luminoasa, Pantelimon, Eminescu , Pache Protopopescu, Ziduri Mosi.

A fost remediata situatia in intersectiile Metalurgiei - Turnul Magurele, Colentina - Fundeni, Grivita - Titulescu, Lizeanu - Stefan cel Mare, Basarabia - Morarilor, Stirbei Voda - Cismigiu.

Administratia Strazilor Bucuresti le solicita participantilor la trafic sa circule cu mare atentie, sa respecte regulile de circulatie si semnalele agentilor de dirijare din intersectiile afectate de avaria ENEL.

Traficul rutier in Capitala s-a desfasurat cu dificultate duminica, inca de la primele ore ale zilei, din cauza unor defectiuni la multe semafoare din diverse intersectii ale orasului.