Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Oradea au efectuat joi patru perchezitii domiciliare in municipiul Targu Mures, fiind gasite sute de plante de cannabis si aparatura necesara pentru cultivarea acestuia.

Potrivit unui comunicat DIICOT citat de Agerpres, un grup format din noua persoane, specializat in traficul de droguri de risc, a infiintat, in luna februarie 2010, trei plantatii de cannabis in trei imobile situate in municipiul Targu Mures si in localitatea Ogra, judetul Mures.

In urma perchezitiilor au fost gasite 260 de plante de cannabis, 100 ghivece cu plante de cannabis, obiecte si aparatura necesare cultivarii - tubulatura si ventilatoare pentru aerisire, becuri pentru iluminare, ghivece, aparate de masurare a umiditatii.

La sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au fost aduse in vederea audierii sapte persoane, fata de care urmeaza a fi formulate propunerile legale.