In saptamana 21-27 ianuarie 2011, sunt disponibile 6. 941 locuri de munca la nivelul intregii tari, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), arata un comunicat al institutiei. Cele mai multe locuri vacante sunt in Iasi (599), Bucuresti (499), Sibiu (406), Bacau, Timis si Cluj.

La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 532 locuri de munca. Cele mai multe pentru ingineri si subingineri, consilier vanzari asigurari, inspector coordonator asigurari, programator, consilier financiar-bancar.

Pentru studii medii, profesionale si lucratori necalificati sunt disponibile 6.409 locuri de munca, cele mai multe pentru confectioner-asamblor articole din textile - 1156; operator confectioner in industria de imbracaminte-tesaturi, tricotaje, materiale sintetice - 579; muncitor necalificat in industria confectiilor - 550 si agent securitate - 117.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau de resedinta sau pot accesa adresa de internet a ANOFM.