O licitatie publica pentru inchirierea sectoarelor de plaja de pe litoral aflate in administrarea Administratiei Nationale "Apele Romane" va fi organizata, la sfarsitul acestei luni, de Administratia Bazinala de Apa Dobrogea - Litoral, transmite Mediafax.

Potrivit responsabilului de comunicare al Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea - Litoral, Catalin Anton, caietul de sarcini poate fi procurat de la sediul Administratiei din Constanta, pretul acestuia fiind de 85 de lei.

Ofertele pentru licitatie se vor depune la secretariatul Administratiei, de luni pana vineri, intre orele 08.00 - 16.00, data limita fiind 24 aprilie, ora 16.00. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea - Litoral in perioada 26 aprilie - 30 aprilie, iar durata de valabilitate a ofertelor este de 60 de zile de la data deschiderii acestora. Nu se admit oferte telefonice, telegrafice, prin fax, e-mail sau prin serviciile postale sau de curierat.

Sectoarele de plaja care fac obiectul licitatiei sunt prezentate la sediul ABADL si pe pagina de web www.rowater.ro, la sectiunea licitatii. Durata de derulare a contractului de inchiriere este de la data semnarii acestuia si pana in data de 15 octombrie 2010.