Agentia Nationala pentru Valorificarea Activelor Statului, Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, Agentia Nationala pentru Romi si Departamentul pentru Afaceri Europene au, de joi, sefi noi. Premierul Emil Boc a semnat decretele de numire in aceste functii a lui Aurelian Popa, Alexandru Patrauti, Ilie Dinca si Bogdan Manciu.Deciziile au fost publicate in Monitorul Oficial.

Aurelian Popa a fost numit presedinte al Autoritatii Nationale pentru Valorificarea Activelor Statului, iar Daniel Florea si Ionela Bruckental-Pop au fost numiti vicepresedinti.

Alexandru Patrauti a fost numit presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale.

Crinuta Nicoleta Dumitrean a fost numita presedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, iar Catalin Florin Teodorescu a fost numit vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, in locul lui Catalin Florin Teodorescu, eliberat din functie in aceeasi zi.

Ilie Dinca a fost numit presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Romi, dupa ce premierul Emil Boc a semnat, in aceeasi zi, decretul privind eliberarea din aceasta functie a lui Robert Laurentiu Iapomicu.

Bogdan Manoiu a fost numit sef al Departamentului pentru Afaceri Europene, cu rang de ministru, iar Alexandru Nazare a fost numit subsecretar de stat la DAE, in locul Laurei Elena Pop, elibarata din functie in aceeasi zi.