Polițiștii i-au suspendat permisul senatorului PSD Claudiu Manda pentru o perioadă de 90 de zile după ce parlamentarul a fost prins cu 125km/h în localitate, pe raza orașului Mihăilești din județul Giurgiu, au declarat pentru Mediafax surse din Poliție.

HotNews.roFoto: Hotnews

Surse din Poliție au declarat pentru Mediafax că luni, în jurul orei 15.40, polițiștii l-au prins pe Claudiu Manda pe raza orașului Mihăilești din județul Giurgiu, conducând cu o viteză de 125km/h, în localitate.

Parlamentarul a fost sancționat cu 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

„La ora 16.00 aveam ședință la Senat. La 15.40, la Mihăilești. Aveam ședință și la ora 16.00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate. E adevărat ce s-a întâmplat. Mă grăbeam să ajung la Parlament”, a declarat Claudiu Manda.

Sâmbătă a avut loc petrecerea de nuntă dată de Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, la care au participat sute de invitați, printre care și mulți lideri social democrați. Petrecerea a avut loc într-un cort privat din comuna Ișalnița, județul Dolj, iar potrivit lui Claudiu Manda au fost 517 invitați.