Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au retinut marti o persoana care ar fi incercat sa ofere mai multor oameni 5.000 de euro pentru a-i determina sa omoare un barbat in varsta de 48 de ani.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, citat de Agerpres, procurorii criminalisti au dispus marti punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a inculpatului N.M.C. pentru incercarea de a determina savarsirea unei infractiuni.

"Din actele de urmarire penala efectuate pana in prezent a rezultat faptul ca, in perioada 27 octombrie - 10 noiembrie, inculpatul ar fi incercat sa determine mai multe persoane prin corupere (oferirea sumei de 5.000 de euro) sa comita infractiunea de omor impotriva unui barbat in varsta de 48 de ani. Inculpatul ar fi cerut unuia din martorii in cauza ca, personal sau prin intermediul altor persoane cunoscute de acesta din urma, sa exercite acte de violenta extrema asupra acestei persoane", se precizeaza in comunicat.

Cercetarile in acest caz sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB.