Fiul cuplului ucis in localitatea Apa din judetul Satu Mare a fost ridicat de procurori, pentru audieri, el fiind considerat suspect in cazul triplului asasinat si urmand sa fie retinut pentru 24 de ore, anunta News.ro. Procurorii spun ca barbatul, in varsta de 33 de ani, este suspect de uciderea parintilor si bunicii sale si il audiaza, urmand sa il retina pentru 24 de ore.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare nu au oferit deocamdata informatii suplimentare despre mersul anchetei.

Tanarul a fost ridicat dupa inmormantarea familiei sale, deocamdata el nerecunoscand crima.

Surse din randul anchetatorilor spun ca arma crimei nu a fost deocamdata gasita.

Localnicii afirma ca fiul sotilor Rentea s-a dovedit, in ultimele zile, foarte interesat de mersul anchetei si a incercat in repetate randuri sa intre in casa in care a avut loc crima, dar nu a fost lasat de catre politisti.

Sotii Gheorghe Rentea (58 de ani) si Niculina Rentea (55 de ani), precum si mama femeii, Viorica Apan (79 de ani) au fost gasiti morti, vineri dimineata, de catre un vecin. Sotii erau morti in curte, iar batrana, in casa.

Se crede ca motivul asasinatului a fost jaful, intr-un moment in care acasa era doar batrana. Cei doi soti l-ar fi surprins pe atacator cand au venit acasa, insa ar fi fost ucisi prin lovirea repetata cu un corp dur in cap, posibil un ciocan.

Unii localnici au declarat ca barbatul ucis, care lucrase ca sef de sala la un restaurant, obisnuia sa dea bani cu camata.