Alexandru Arsinel, fostul partener de scena al regretatei Stela Popescu, a vorbit vineri dimineata despre momentul in care actrita si-a pierdut, in mod inexplicabil sirul gandurilor, la o gala ce a avut loc de curand. "Cred ca era in urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o", a spus Arsinel laRealitatea TV.

Arsinel, zguduit de moartea Stelei PopescuFoto: Captura YouTube

"Cine se asteapta la asa ceva? Cine se gandeste la asa ceva? Toata lumea la unison a declarat ca nu avea probleme medicale. S-a comentat ore intregi, toata lumea a afirmat ca nu a avut probleme de sanatate, sau - daca a avut - era o mare mincinoasa. Nu spunea nimic despre sanatatea ei", a spus Alexandru Arsinel la sosirea la teatrul de revista Constantin Tanase, unde a fost depus trupul neinsufletit al marii actrite.

Alexandru Arsinel nu isi explica ce s-a intamplat la gala recenta la care Stela Popescu parea sa-si fi pierdut luciditatea pentru un moment.

"Nu stiu ce s-a intamplat la gala, am ramas surprins sa vad cum s-a ratacit in discursul ei. Avea o inteligenta extraordinara...cred ca era in urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o", a spus actorul.

"Marti am vorbit cu ea, aveam o propunere de spectacol la Chisinau si discutam despre repertoriu. Nimic nu mi s-a parut schimbat, daca mi se parea, ii dadeam telefon lui Doina (Maximilian,fiica adoptiva a Stelei Popescun. red.). Cei care au fost la intalnire nu s-au gandit sa cheme o salvare, un doctor. Nimeni nu s-a gandit. Este rezultatul unui accident, unei intamplari nefericite...", a spus Alexandru Arsinel.