Liviu Dragnea a fost protejat, marti seara, la sosirea la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, de cativa barbati imbracati in negru, posibil bodyguarzi, relateaza Digi 24. La sediul DNA au fost trimisi, de asemenea, si cativa jandarmi. La sediul DNA, liderul PSD a fost intampinat atat de sustinatori, inclusiv parlamentari PSD, cat si de contestatari, care l-au huiduit si i-au strigat "Demisia". Dragnea a fost protagonistul unui episod similar in luna octombrie, la sediul instantei supreme, unde a venit tot insotit de bodyguarzi. Seful PSD nu beneficiaza de protectie SPP.

Barbatii care l-au pazit pe Liviu DragneaFoto: Captura Digi 24

Liviu Dragnea a mers, marti, la DNA pentru a fi informat oficial ca procurorii anticoruptie ca i-a fost pusa toata averea sub sechestru, pentru acoperirea prejudiciului din dosarul Tel Drum 127.547.366,34 lei (peste 27,4 milioane de euro).

Potrivit Digi 24, cativa barbati imbracati in negru l-au flancat pe Liviu Dragnea si pareau sa apere masina in care a urcat seful PSD, la plecarea de la DNA, incercand sa scape de jurnalisti. Barbatii care l-au protejat pe liderul PSD ar putea fi angajatii unei firme private de securitate.

In luna octombrie, cand Dragnea a venit insotit de bodyguarzi la Inalta Curte de Casatie si Justitie, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus initial despre acestia ca sunt "pesedisti vechi, unii sunt eroi ai Revolutiei". S-a dovedit apoi ca era vorba despre angajati ai unei firme de paza si, in acelasi timp, apropiati ai lui Adrian Nastase.