Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor va trimite permisele de conducere emise de serviciile din Bucuresti si judetul Ilfov la locuintele cetatenilor, prin Posta Romana, incepand cu 1 noiembrie, a anuntat vineri Ministerul Afacerilor Interne. Aceasta masura se aplica deja in alte judete ale tarii.

"Solicitantii vor primi inscrisuri doveditoare inlocuitoare cu drept de circulatie, permisele de conducere urmand a fi trimise la adresa mentionata in termen de doua zile lucratoare. Masura se va aplica si in cazul candidatilor declarati <> la proba practica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere, fara a mai fi necesar ca acestia sa se deplaseze la sediul Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor", a precizat MAI, potrivit News.ro.

Cei care nu doresc sa primeasca permisul prin posta il pot ridica personal de la sediul din Pipera al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Acest lucru este valabil si in cazul in care livrarea prin serviciul de curierat al Postei Romane nu poate fi realizata.