Trei persoane cu varste cuprinse intre 82 si 94 de ani au ajuns la spital dupa ce taximetrul in care se aflau a fost lovit de o ambulanta cu semnalele luminoase in functiune si care transporta un pacient la spital, accidentul avand loc intr-o intersectie din municipiul Bacau, anunta News.ro. O ambulanta care transporta un pacient la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau a fost implicata intr-un accident in municipiul Bacau, lovind un taximetru in care se aflau cei trei pasageri.

In urma impactului, trei batrani din taxi au fost raniti, fiind transportati la spital. De asemenea, pacientul aflat in autosanitara a fost transferat intr-o alta ambulanta si dus la spital.

"In urma cercetarilor, s-a stabilit ca soferul autosanitarei, un barbat de 41 de ani, a intrat in sensul giratoriu de la intersectia strazilor 9 Mai cu Bulevardul Unirii cu semnalele luminoase pornite si fara a acorda prioritate taximetrului, condus de un barbat de 38 de ani. In consecinta, cele doua autoturisme au intrat in coliziune, fiind ranite trei persoane de 82, 83 si 94 de ani, pasageri in taximetru", a declarat, luni, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Catalina Cretu.

Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultate fiind negative. Anchetatorii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.