Patru persoane au fost ranite si sapte autovehicule au fost avariate intr-un accident rutier petrecut in noaptea de vineri spre sambata in centrul municipiului Cluj-Napoca, informeaza Agerpres.

Conform primelor informatii, un tanar, de 24 de ani, din Baia Mare, a intrat in coliziune cu autoturismul care il preceda, condus de un tanar, de 21 de ani, din Cluj-Napoca.

Cei doi soferi conduceau la momentul accidentului pe pe strada 21 Decembrie 1989, dinspre strada Aurel Vlaicu inspre Piata Avram Iancu.

Potrivit politistilor, accidentu la survenit pe fondul neadaptarii vitezei la carosabilul umed si nepastrarii distantei corespunzatoare in mers.

Dupa coliziunea celor doua vehicule, autoturismele au fost proiectate in alte 5 autovehicule, 3 dintre acestea fiind parcate pe partea dreapta a drumului, iar alte doua pe partea stanga.

Ca urmare a accidentului, au fost loviti stalpi IREC si un hidrant.

Accidentul s-a soldat cu ranirea celor doi conducatori auto. De asemenea, doua tinere, ambele in varsta de 21 de ani, din Cluj-Napoca, pasagere in autoturismul condus de tanarul din Cluj-Napoca, au fost ranite.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs accidentul si luarea masurilor legale.