Parchetul de pe langa Judecatoria Carei face o ancheta pentru purtare abuziva dupa ce o politista a batut un sofer prins baut la volan, care i-ar fi spus ca seamana cu Elena Udrea, potrivit News.ro.

"Am fost sesizati de catre Inspectoratul de Politie Judetean Satu Mare care s-a sesizat din oficiu. Este un dosar de purtare abuziva", a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Carei, Ilisie Teofil.

Dosarul a fost deschis in urma unui incident care s-ar fi intamplat in noaptea de joi spre vineri, dupa ce, potrivit presei locale, un sofer a fost depistat baut in trafic. Acesta se intrepta spre Moftin cand a fost oprit de un echipaj de la Rutiera din care facea parte si o politista.

Potrivit publicatiei locale Informatia Zilei, barbatul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice, apoi a fost condus la Sectia de Politie Carei ca sa i se intocmeasca dosar penal. In timp ce agentii faceau documentele, soferul ar fi facut o gluma, spunandu-i politistei ca seamana cu Elena Udrea. Femeia l-a lovit pe barbat pana acesta s-a prabusit inconstient. Ulterior, barbatul a fost dus la spital, unde medicii au constatat ca are ruptura de vezica, el fiind operat.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Carei, barbatul agresat este inca internat in spital.