CFR Calatori a anuntat marti dimineata au fost anulate 44 de trenuri, iar circulatia este adoptata gerului pe raza regionalelor Bucuresti, Craiova, Galati, Constanta. Unele trenuri pot inregistra intarzieri.

Trenuri anulate din cauza geruluiFoto: Facebook / CFR Calatori

Lista trenurilor anulate, valabila la ora 8.30,AICI.

"In conditiile in in care valorile termice se vor situa frecvent sub -15 grade, circulatia trenurilor va fi adaptata si pe parcursul zilei de marti conditiilor meteo nefavorabile. In functie de evolutia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar sa fie asigurat pe toate magistralele feroviare", noteaza compania pe pagina deFacebook.

Circulatia este adaptata conditiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scazute pe raza a 4 regionale: Bucuresti, Craiova, Galati, Constanta.

Unele curse pot inregistra intarzieri la destinatie, determinate de necesitatea atasarii locomotivelor Diesel pe anumite intervale de statii din jumatatea de sud a tarii, de reducerea vitezei de circulatie sau de interventia cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje si echipaje feroviare.

Cum se obtin informatii despre trenuri:

In aplicatiaTRENUL MEU, introduceti numarul exact al trenului in casuta indicata si click pe Informatii tren. Obtineti informatii in timp real despre opriri, intarzieri, minutele de stationare in urmatoarea gara si timpul estimat de sosire, potrivit CFR Calatori.

Camera web cu tabela Garii de Nord din Bucuresti,AICI.