Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, si influentul ei sot, Jared Kushner, se pregatesc sa se instaleze la Washington unde cuplul va juca un rol important pe langa noul presedinte american, a informat joi presa locala, citata de AFP si Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cei doi sunt pe punctul de a se muta intr-un imobil de lux din cartierul select Kalorama. Ca o ironie a sortii, ei vor fi aproape vecini cu Barack si Michelle Obama care urmeaza sa se instaleze la cativa zeci de metri distanta, dupa ce vor parasi Casa Alba la 20 ianaurie.

Cuplul Trump-Kushner si cei trei copii ai lor se vor instala intr-o lunga cladire alba cu o suprafata de locuit de 640 de metri patrati. Aceasta are sase camere si a fost vanduta la sfarsitul lui decembrie cu 5,5 milioane de dolari, potrivit New York Times.

Publicatia nu a precizat daca tanara pereche a cumparat ea casa ori a inchiriat-o de la noul proprietar. Cotidianul a mentionat ca imobilul a apartinut unui om de afaceri leton avand legaturi cu lideri ai opozitiei din Rusia

Cladirea se afla intr-un cartier linistit si plin de vegetatie, situat la numai trei kilometri de Casa Alba si care gazduieste numeroase ambasade.

Ivanka Trump si Jared Kushner, ambii in varsta de 35 de ani, au fost foarte activi in perioada campaniei electorale a omului de afaceri si participa alaturi de presedintele ales la alcatuirea viitoarei sale administratii.