Un incendiu s-a produs sambata dimineata la cablurile electrice dintr-un bloc nou de locuinte cu 11 etaje de pe Splaiul Independentei din Bcuresti si a fost stins, pompierii finalizand si evacuarea locatarilor, anunta Agepres. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, in total au fost evacuate 40 de persoane, nefiind inregistrate victime ca urmare a expunerii la fum.

8 autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov au intervenit sambata dimineata la un incendiu produs la cablurile electrice dintr-un bloc nou de locuinte cu 11 etaje de pe Splaiul Independentei.

Potrivit informatiilor oferite de ISU, fumul s-a degajat pe casa scarii pana la ultimul etaj. Locatarii de pe o fatada a blocului s-au refugiat pe balcoane, 50 de persoane reusind sa coboare singure, alte 30 fiind evacuate de pompieri fie prin interiorul imobilului, fie pe exterior cu autoscara.

La eveniment s-a intervenit cu 8 autospeciale, trei autoscari, trei echipaje SMURD si doua autospeciale pentru victime multiple.