O masina parcata pe o strada din Focsani a fost cuprinsa de flacari si a explodat, fiind distrusa in totalitate, politistii precizand ca incendiul ar fi fost cauzat de ''folosirea intentionata a unei surse de aprindere", transmite Agerpres.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vrancea, Paul Bindar, a declarat duminica pentru agentia de presa citata ca nu s-au inregistrat victime omenesti si nici alte pagube materiale, in urma exploziei care a avut loc, cu exceptia geamurilor unui cabinet stomatologic din apropiere, care au fost sparte.

Pompierii militari au reusit sa stinga flacarile, dar nu au mai putut salva nimic din masina care a ars in totalitate.

Surse din cadrul anchetei spun ca incendiul a fost provocat, in interiorul autoturismului distrus gasindu-se resturi dintr-o sticla cu o bucata de material, dupa metoda cocktail-ului Molotov.

Proprietarul masinii, Adrian Antonescu, a declarat politistilor ca nu stie cine i-ar fi putut incendia masina, dar le-a spus ca in urma cu patru luni a fost atacat pe scara blocului unde locuieste de doi indivizi ce purtau cagule, care l-au batut.

''Efectuam verificari in vederea identificarii posibililor autori si stabilirii imprejurarilor comiterii faptelor'', a precizat subcomisar Bogdan Toader, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean