Patru persoane au ajuns la spital cu traumatisme si contuzii, una dintre victime in stare grava, dupa ce au fost lovite in plin de un taximetrist care a intrat cu viteza intr-un alai de nunta, transmite Agerpres.

Potrivit medicului SMURD, Gabriel Olaru, in urma accidentului cel mai grav a fost ranit unul dintre lautari, care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

''Barbatul a fost supus unei investigatii la Computerul Tomograf, starea sa fiind stabila. El a ramas internat la Spitalul Judetean de Urgenta, pentru investigatii suplimentare'', a declarat medicul Gabriel Olaru.

Un taximetrist a intrat intr-un alai de nunta, care se deplasa pe marginea unui drum in Zona Industriala a municipiului Vaslui spre un restaurant.

Taximetristul le-a spus politistilor ca a fost orbit de farurile unei masini care se deplasa din sens opus si nu a vazut grupul de oameni.

Potrivit reprezentatilor Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

''In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa. Cercetarile politistilor rutieri continua'', a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Loredana David.