Presedintele Romaniei a pierdut aproape 25.000 de fani de miercuri si pana joi seara, pe pagina oficiala de Facebook, dupa declaratia prin care si-a exprimat sustinerea fata de postul de televiziune Antena 3.

Klaus IohannisFoto: Presidency.ro

Miercuri la ora 21.30 presedintele Iohannis avea peste 1.732.500 de fani, dar joi, cu cateva minute inainte de ora 19.00, avea 1.712.352. La ora 21:18, presedintele avea 1.707.910 fani pe pagina de Facebook.

  • Evolutia in timp real, la interval de cate 3 secunde, poate fi vazuta pe Quintly.com

Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca abordarea ANAF in cazul televiziunilor Antena Group este "heirupsita", "nepotrivita" si ca "libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative".

Intrebat de reporterul Antena 3 despre actiunea ANAF in cazul Antenelor, Klaus Iohannis a declarat: "Eu cred ca ati ajuns intr-o situatie neplacuta si inutila. In primul rand, cred ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative. In al doilea rand, aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila".

El a mai spus ca a constatat din discutii pe care le-a avut ca exista deschidere la factorii de decizie in acest caz.

"In fine, am constatat din discutiile pe care le-am avut ca exista deschidere la factorii de decizie si, cu siguranta, prin discutii asezate si calme, pana la urma se gasesc solutii convenabile", a conchis seful statului.