Opera Națională București își exprimă profundul regret față de tragicul accident petrecut vineri, 30 octombrie a.c, la București și transmite sincere condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut rudele și prietenii în acest cumplit eveniment.

În semn de compasiune și respect față de victimele tragediei de la Clubul Colectiv, Opera Națională București a suspendat toate reprezentațiile programate să aibă loc în acest weekend la Opera Națională București și la Teatrul de Operetă și Musical ,,Ion Dacian”, transmite institutia intr-un comunicat.

Astfel, spectacolele ,,La Boheme” de G. Puccini, ,,Don Quijote” de Ludwik Minkus și ,,Paris, mon amour” , regia Răzvan Ioan Dincă, vor fi reprogramate în cursul acestei stagiuni, datele la care vor avea loc reprezentațiile urmând a fi anunțate în curând.

Biletele achiziționate rămân valabile pentru spectacolele reprogramate. Spectatorii care au achiziționat bilete de la Casa de bilete a Operei Naționale București sau de la Casa de bilete a Teatrului de Operetă și Musical ,,Ion Dacian” și doresc să-și recupereze contravaloarea biletelor sunt rugaţi să se prezinte la Casele de bilete începând de marți, 3 noiembrie 2015. Spectatorii care au achiziționat biletele online și doresc să-și recupereze contravaloarea acestora sunt rugați să solicite acest lucru printr-un e-mail trimis la adresa bilete@operanb.ro. Contravaloarea biletelor achiziționate online va fi restituită integral în contul din care a fost făcută plata.