Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a declarat duminica pentru Agerpres ca nu a discutat niciodata cu expertul stabilit de instanta in dosarul in care a fost trimis in judecata in 2006.

Marian OprisanFoto: AGERPRES

"Am vazut doar o singura data respectiva persoana, atunci cand a facut depozitie in sala de judecata, dar nu am purtat nicio conversatie directa", a afirmat Oprisan.

Referindu-se la expertul angajat de el pentru evaluare in cadrul aceluiasi proces, Marian Oprisan a spus ca a discutat cu acesta "doar la semnarea contractului de efectuare a expertizei.". "Apoi nu am mai avut dialoguri", a declarat Oprisan.

Oprisan a mai precizat ca a citit ambele expertize, cea efectuata de persoana angajata de instanta si cea aflata sub contract cu el.

"Tot ceea ce se scrie in ambele documente corespund adevarului, atestand nevinovatia mea in cazul aflat in justitie din 2006", a afirmat presedintele CJ Vrancea, care a mentionat ca va colabora in continuare cu justitia.

Expertele Ileana Roxana Cernea (Pintea) si Elena Valentina Musuroiu din dosarul in care este judecat de mai multi ani presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vrancea, Marian Oprisan, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Decizia nu este definitiva si poate fi contestata.