Marti, in Crisana, Maramures, cea mai mare parte a Banatului, Transilvaniei si Moldovei, innorarile se vor accentua treptat si, mai ales dupa-amiaza si seara, temporar va ploua. In restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil si, pe arii restranse, dimineata si noaptea se va semnala ceata, transmite Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte. Temperatura aerului va fi in scadere fata de intervalul precedent in regiunile nordice si nord-estice unde regimul termic va deveni apropiat de cel normal pentru aceasta perioada a anului, in timp ce in restul teritoriului se va mentine peste mediile climatologice specifice datei. La nivelul intregii tari se vor inregistra maxime termice cuprinse intre 13 grade in nordul Moldovei si 25 de grade in Lunca Dunarii si minime intre 5 si 14 grade.

Bucuresti

Vremea va fi predominant frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru ultima decada a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade.

Miercuri

In regiunile vestice vremea se va raci, astfel ca valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice acestei perioade, cerul va fi noros, temporar va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi local 15-20 l/mp. In restul teritoriului valorile termice vor fi in general mai ridicate decat in mod normal pentru aceasta data, innorarile se vor accentua treptat si, mai ales spre seara si noaptea, vor fi averse si descarcari electrice in Transilvania, Oltenia, Moldova si pe arii restranse in Muntenia si Dobrogea.

In cursul noptii, la munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari in regiunile vestice, in zona montana si pe arii mai restranse in rest. Temperaturile maximele vor fi cuprinse intre 10...12 grade in Dealurile de Vest si 24 de grade in sudul Munteniei, iar minimele se vor incadra intre 3 si 13 grade, usor mai ridicate in Dobrogea. La inceputul intervalului in zonele joase, pe arii restranse, va fi ceata.