Avocatul lui Berca Mondial, Pavel Abraham, a declarat marti ca interlopul va face un denunt impotriva ginerelui presedintelui Traian Basescu, SIDA Bogdan Ionescu, cu care s-ar fi intalnit de mai multe ori intr-o benzinarie de la Gara de Nord.

Bercea Mondial le spusese marti ziaristilor ca Basescu este "banditul care mi-a furat banii'', fara a preciza daca este vorba despre Traian Basescu sau fratele sau Mircea.

Abraham a precizat ca Bercea i-a spus ca s-a intalnit cu SIDA Bogdan Ionescu la benzinaria de langa Gara de Nord, "inca din 2011", inainte de a fi arestat. La acea vreme, Bogdan Ionescu nu se casatorise cu Elena Basescu.

Bercea Mondial a cerut o intalnire cu primul procuror iar daca aceasta ii va fi refuzata va depune denuntul dupa alegeri, pentru ca atunci "stie ca dl presedinte nu va mai fi presedinte" iar "spera ca presiunile vor inceta asupra domniei sale".

"Trimiterile domniei sale sunt facute la seful statului de la care dansul asteapta un raspuns inclusiv cu aprecierea care le-a facut la dpomnia sa daca s-au intalnit sau nu s-au intalnit. A zis ca daca nu sa cerem relatii de la directorul SRI daca nu dansul va produce probele necesare", a continuat avocatul, care a sustinut ca si-a sfatuit clientul sa nu depuna denuntul daca nu exista probe.