Miercuri, vremea va fi predominant frumoasa si calda pentru acesta data calendaristica in toata tara. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va continua sa prezinte intensificari temporare, ziua, in Moldova, Dobrogea si jumatatea estica a Munteniei, precum si in zona montana, cu viteze ce pot depasi la rafala 50 km/h, iar pe crestele cele mai inalte 70 km/h, scrie Mediafax.

Temperaturile maxime se vor situa intre 8...9 grade in Delta Dunarii si in depresiuni si 17...18 grade in Oltenia, iar cele minime, in general, intre -6 si 3 grade. Izolat, in zonele joase, dimineata si noaptea va fi ceata.

La Bucuresti, vremea va fi predominat frumoasa si calda pentru acesta data calendaristica. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla in general moderat ziua si va slabi treptat in intensitate seara si noaptea. Temperatura maxima va fi de 14...15 grade, iar cea minima de -1...2 grade.

Joi, vremea se va mentine predominat frumoasa si calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, exceptand in cursul noptii regiunile estice, unde se vor semnala unele innorari. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari usoare ziua in Moldova, Dobrogea, jumatatea estica a Munteniei, dar si pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 9 grade in estul Transilvaniei si in delta si 16...17 grade in Banat si in vestul Olteniei. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre -5 si 4 grade. Izolat va fi ceata in zonele joase de relief.