Sambata, vremea va fi frumoasa si calda in vestul, centrul si nordul tarii, unde cerul va fi mai mult senin, dar dimineata si noaptea izolat va fi ceata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. In sud si est vor fi innorari temporare si ceata va fi asociata izolat cu burnita, pe arii restranse dimineata si local in cursul noptii.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 5 si 15 grade, iar cele minime se vor situa intre -5 si 3 grade, mai ridicate in Dealurile de Vest pana la 8 grade, dar si mai coborate in depresiuni, spre -6 grade.

La Bucuresti, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros si, mai ales in cursul noptii, se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 8...10 grade, iar cea minima de -3...-2 grade.

La munte, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va prezenta unele intensificari pe crestele inalte. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea se va semnala ceata posibil asociata cu burnita.

Duminica, vremea va fi calda pentru aceasta data in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu innorari si local, dimineata si noaptea, ceata asociata cu burnita sau fulguieli trecatoare, in sudul si estul tarii si izolat in centru. Cu totul izolat vor fi conditii de producere a poleiului.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 0...2 grade in zonele cu ceata persistenta din Campia Romana si 14 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -5 si 5 grade, mai scazute in depresiuni, spre -9 grade.

La munte, vremea se va mentine in general frumoasa si calda pentru aceasta data din an. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Pe vai si in depresiuni se va semnala ceata asociata cu chiciura si burnita.