Circulatia rutiera va fi interzisa, miercuri, pe artera de legatura intre sos. Nicolae Titulescu - bd. Lascar Catargiu si bd. Iancu de Hunedoara, in intervalul orar 13,00 - 14,00, pentru desfasurarea unui miting de protest organizat in Piata Victoriei de Federatia Sindicatelor din Transporturi, Transloc si Servicii Publice Atu Romania.

Va fi permis accesul in Piata Victoriei pe breteaua dinspre bd. Iancu de Hunedoara si str. Paris catre Calea Victoriei, autovehiculele urmand sa circule exclusiv catre bd. Aviatorilor. Intre orele 14,00 si 14,45, grupul de protestatari va circula in mars pe traseul: Piata Victoriei - Calea Victoriei - pod Natiunile Unite - bd. Libertatii - Piata Constitutiei. Pe timpul marsului, circulatia rutiera va fi restrictionata pe traseul de deplasare si pe strazile adiacente.

In Piata Constitutiei, in intervalul orar 14,45 - 15,30, se va restrictiona traficul pe bd. Unirii intre Piata Constitutiei si Piata Unirii si pe bd. Libertatii intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite. Brigada Rutiera le solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona in aceasta perioada si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera. Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021/9544.

Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea la mitingul ce va fi urmat de un mars de protest, la care organizatorul a anuntat prezenta a aproximativ 4.000 de persoane, scrie Agerpres.

Jandarmeria le recomanda tuturor manifestantilor sa respecte conditiile de organizare si desfasurare a adunarilor publice, orele de desfasurare si locul destinat adunarii respective, recomandarile facute de jandarmi, sa nu participe la protest in stare de ebrietate, sa nu consume si sa nu distribuie bauturi alcoolice.

Jandarmeria Capitalei reaminteste ca este interzisa si constituie infractiune participarea la adunarile publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a desfasurarii normale a acestora.