Joi, vremea se va incalzi, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade. Nebulozitatea se va accentua treptat incepand din sud-vest si temporar va ploua in toata tara, dar pe arii mai restranse in centru si nord-est. In regiunile sudice, indeosebi in zona Muntilor Banatului si a Carpatilor Meridionali, cantitatile de apa vor depasi izolat 25 l/mp, informeaza Mediafax. Vantul va prezenta intensificari in majoritatea zonelor, iar la munte va sufla tare. Noaptea izolat se va semnala ceata.

La Bucuresti, vremea se va incalzi. Cerul se va innora treptat si mai ales dupa-amiaza si noaptea va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.

Vineri, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru inceputul lunii noiembrie. Cerul va fi variabil in sud si temporar noros in rest. Local va ploua, la inceputul zilei in regiunile estice, iar spre seara si noaptea in vest, nord-vest si centru si izolat in rest. Vantul va avea unele intensificari la munte, dar trecator si in celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 14 grade. Dimineata si noaptea, izolat in zonele joase, se va produce ceata.