Vineri, in tara, vremea va fi frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul se va mentine mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in sud-vestul tarii, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 33 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 6 grade in depresiuni, pana la 22 de grade in Dealurile de Vest.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi senin, iar vantul slab. Temperatura aerului va avea o maxima de 29...30 de grade si o minima va fi de 13...15 grade.

La munte, vremea se va mentine frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in Muntii Banatului si in jumatatea vestica a Carpatilor Meridionali. Temperatura aerului va marca o usoara crestere comparativ cu zilele precedente.

La mare, vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 25 de grade, iar cele minime intre 17 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 23 de grade.