Vineri, vremea va fi normala din punct de vedere termic, dar in regiunile extracarpatice va fi si instabila. Cerul va prezenta innorari, temporar accentuate, in estul si sudul tarii, precum si in zona de munte, unde local se vor semnala averse si descarcari electrice, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.

In celelalte regiuni cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in nordul Moldovei si 32 de grade in sud-vestul extrem al tarii, iar cele minime se vor situa intre 8...9 grade in depresiuni si 21...22 de grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea va fi usor instabila. Temporar cerul va fi noros si trecator vor fi ploi slabe si, posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 17...19 grade.

La munte, vremea va fi usor instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice, local in Carpatii Meridionali si Orientali si pe arii mai restranse in cei Occidentali. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va continua sa scada usor.

La mare, vremea in racire va deveni relativ normala termic si usor instabila. Cerul va fi variabil, temporar mai noros. Temporar vor fi averse slabe de ploaie insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 29 de grade, iar cele minime intre 20 si 22 de grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 25 si 27 de grade.