O explozie s-a produs, sambata dupa-amiaza, intr-un apartament dintr-un bloc din cartierul Vitan din Capitala. Cauza exploziei nu este deocamdata cunoscuta. Un copil în vârstă de trei ani şi părinţii acestuia au fost răniţi în urma exploziei, cei trei, a căror stare nu este foarte gravă, fiind spitalizaţi, potrivit Mediafax.

Adulţii au fost transportati la Spitalul de Arşi, în timp ce copilul a fost transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu". Starea celor trei nu este foarte gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, deflagraţia s-a produs într-un apartament de la etajul al şaptelea al unui bloc de pe strada Vigoniei, explozia fiind urmată de un incendiu.

Reprezentantul ISU a spus că în strea cea mai gravă se află bărbatul, care are arsuri de gradele I şi II, în timp ce femeia are arduri de gradul I, ambii fiiind tranasportaţi la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arşi.

Conform sursei citate, copilul are arsuri superficiale pe braţe şi a fost transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

Potrivit reprezentantului ISU, copilul rănit are 13 ani.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a spus că nu au fost stabilite cauzele exploziei, dar exista suspiciuni că aceasta ar fi fost provocată de o butelie fisurată găsită în apartament.