Toate cele noua spitale de urgenta din Capitala, dintre care doua de copii si cate unul de oftalmologie si arsi, dar si Ambulanta Bucuresti - Ilfov vor acorda ingrijiri medicale non-stop in perioada Sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, anunta Mediafax, citand Ministerul Sanatatii. Este vorba despre Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta Universitar, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan" si Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar - Arseni". De asemenea, Spitalul de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri si Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice vor avea program permanent in perioada Sarbatorilor de iarna.

Pentru cazurile in care minorii ar putea avea nevoie de ingrijiri medicale, parintii se vor putea adresa camerelor de garda ale Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din sectorul 1 si Spitalului Clinic de Urgenta Copii "M.S. Curie" din sectorul 4.

In plus, Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov va avea program normal de lucru, asigurand si eliberarea de certificate constatatoare de deces in zonele pe care le deserveste. Solicitarile populatiei vor fi preluate la numarul de telefon 112.

Totodata, Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din str. Spiru Haret nr. 14, sector 1, tel/fax:021/313.77.39

De asemenea, in perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti va avea program cu publicul in zilele de marti si miercuri, intre orele 8.30 si 14.30. In zilele de 29 si 30 decembrie nu va mai fi program pentru public, a anuntat CASMB.