O romanca de 39 de ani a fost arestata in noaptea de marti in localitatea Albano Laziale, langa Roma. Adriana Iacob este acuzata ca a omorat-o in bataie pe batrana pe care o ingrijea, in varsta de 81 de ani. Batrana ar fi murit in urma loviturilor primite. Ulterior, carabinierii au descoperit ca intre cele doua femei a avut loc o cearta in seara precedenta.

Romanca a chemat ulterior fiul victimei, care a trimis ambulanta la casa batranei. Aceasta a decedat insa in drum spre spital.

Aceeasi inchisoare unde a fost inchisa si Doina Matei, autoarea delictului asupra Vanessei Russo, ucisa cu o umbrela in metroul din capitala Italiei.

Adriana Iacob este numele romancei suspectata de a fi omorat batrana pentru care lucra la Albano Laziale, mic oras la periferia Romei. Ea asteapta in inchisoarea Rebbibia sa fie interogata de magistrati. Aceeasi inchisoare unde a fost inchisa si Doina Matei, autoarea delictului asupra Vanessei Russo, ucisa cu o umbrela in metroul din capitala Italiei.

Potrivit postului Tv Rai uno, Iacob lucra oficial de 20 de zile ca ingrijitoare (badante) in casa Paolei Iori, de 80 de ani. Batrana, grav bolnava, nu cantarea mai mult de 40 de kilograme si avea deseori nevoie de un aparat de respiratie artificiala.

Vecinii victimei au declarat ca au auzit vaiete in timpul noptii de ieri, jurul orelor 23, dar nu au acordat atentie zgomotelor. Ulterior au auzit o voce strigand in mod repetat : "Parla, parla - vorbeste, vorbeste".

Dandu-si seama de situatia grava a Paolei Iori, romanca l-a avertizat pe fiul victimei si apoi a sunat la 118 pentru a chema o salvare.