Joi 24 februarie, de Dragobete, Atelierul de portelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase si Povesti (Str. Dr. Staicovici nr.19) verniseaza expozitia de fotografie a artistului Ovidiu Cosac. Expozitia reuneste cele mai frumoase fotografii de peisaj realizate de artist. Ovidiu Cosac, regizorul care a inceput fotografia ca teatru, abordeaza in aceasta expozitie o serie de peisaje urbane, in cautarea de detalii care sa rezoneze cu cele mai frumoase stari ale privitorilor.

Expozitie Ovidiu CosacFoto: Wagner Arte

Acesta este doar unul dintre proiectele realizate de Wagner Arte Frumoase si Povesti in colaborare cu branduri si nume celebre din zona artelor frumoase, precum marele artist contemporan Stefan Caltia sau brandul Vileroy & Boch.

"Ne propunem sa promovam in locatia noastra orice forma de exprimare a artelor vizuale, intr-un mod pozitiv", spune Irina Wagner, co-proprietar al Atelierului de portelanuri.

Evenimentul incepe de la ora 19.00 la locatia Wagner din Cotroceni, iar pentru confirmarea participarii va rugam sa va adresati direct atelierului Wagner Arte Frumoase si Povesti.