Proiectul cultural Walk of Fame va fi lansat luni, 31 ianuarie 2011, de la orele 14.00, in Piata Timpului din Bucuresti. Urmând modelul celebrei Walk Of Fame din Los Angeles, proiectul va deveni un punct de referinţă pentru cultura română prin găzduirea stelelor ce omagiază actori români consacraţi. Actorul Florin Piersic va avea prima stea în cadrul acestui proiect.

„Arta actorului nu inseamna imitarea vietii, ci expresia ei, iar teatrul este cea mai vie expresie artistica pe care omul o poate realiza. Actorul este, a fost, si va fi, legatura intre lumea palpabila si cea a ludicului, a imaginarului, el este mesagerul visurilor si al gandurilor noastre; actorul face posibila intalnirea neincetata a oamenilor cu jocul. Pentru toate acestea aducem o reverenta daruirii actorului pentru publicul sau si va invitam sa inauguram impreuna Walk of Fame, in semn de pretuire pentru valorile artistice ale teatrului si filmului romanesc”, a declarat George Ivascu, Director General al Teatrului Metropolis.

Alegerea lui Florin Piersic pentru inaugurarea Walk of Fame a fost realizată în urma unui studiu desfăşurat pe website-ul www.cinemagia.ro.

Evenimentul se va desfaşura în Piaţa Timpului, aflată în imediata vecinătate a magazinului Cocor şi a centrului istoric al capitalei.

Proiectul este realizat de COCOR si Teatrul Metropolis alaturi de Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti (ATMB).