Teatrul National Bucuresti şi Green Hours 22 jazz-cafè invită publicul bucureştean la Sala Mare a Teatrului Naţional în seara de duminică 28 noiembrie 2010, la ora 20.00, pentru a se bucura de recitalul-eveniment al marelui muzician elveţian Nik Bärtsch.

Concertul este parte dintr-un program initiat incepand cu aceasta stagiune, de Teatrul Naţional I.L. Caragiale, sub titlul generic TNB Parateatral, prin care se doreste organizarea pe lângă spectacolele teatrale propriu-zise si a unor evenimente muzicale, de arte vizuale, de dans, etc.

Programul TNB Parateatral a debutat cu expoziţia Conseguito Silenzio a artistului Radu Dragomirescu (expoziţie care a putut fi vizitată până în 23 noiembrie în foaierul Sălii Mari) şi el continuă prin seria de recitaluri solo-piano cu muzicieni de mare valoare internatională realizat în parteneriat cu clubul independent Green Hours, care se alătură, astfel, acestui program.

Pentru debutul seriei de concerte de la Sala Mare a Teatrului Naţional, Green Hours 22 jazz-café l-a ales pe Nik Bärtsch, cel mai important muzician elveţian de jazz al momentului.

Nik Bärtsch, unul dintre cei mai reprezentativi artişti ai celebrului label ECM, propune publicului bucurestean, un eveniment foarte rar pentru viaţa artistică din capitală: un recital de Modern Solo Piano.

Concertul de Modern Solo Piano din 28 noiembrie al lui Nik Bärtsch înseamnă şi punerea în valoare, în cadrul unui program, a excelentului Grand Piano Yamaha deţinut de Teatrul Naţional din Bucureşti, informeaza site-ul TNB.