Duminica 31 octombrie, de la ora 11.00, la Teatrul Masca se sarbatoreste Halloween. Evenimentul, aflat la a V-a editie, este dedicat in special copiilor care vor fi introdusi in lumea magica, misterioasa si ciudata a Halloweenului, in care ai impresia ca absolut orice este posibil. Spectacolul intitulat "Misterele Magiei" ii are ca protagonisti pe Eduard Maliţa şi Bianca Oniţa, un duo care va incerca sa-i atraga pe copii cu numere de magie cu sfori, inele, lucruri care zboara, lumini care apar de nicaieri, iluzii mari de scena si numere interactive.

Halloween la Teatrul MascaFoto: Teatrul Masca

Reprezentaţia combină ramuri ale artei spectacolului ca dans, balet, acrobatică sau comedie. Dansul pe muzica specifica de Halloween se va impleti cu momente cu foc aparitii si disparitii de obiecte, informeaza site-ul teatrului Masca.

Sarbatoarea de Halloween ne fgace sa ne simtim din nou copii. Venita din vechime, avand origine celtică, Halloween-ul are specific dovleacul cioplit, care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu prilejul acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje si colindă pe la case primind dulciuri.