Castigatorii celor 10 carti "Fiul Hamasului", de Mosab Hassan Yousef, au fost desemnati prin tragere la sorti, vineri, 9 iulie. Norocosii au fost alesi prin tragere la sorti dintre cei 164 de participanti care au trimis raspunsuri corecte la intrebarea "Cine este Mosab Hassan Yousef?”. "Fiul Hamasului", cartea aparuta la Editura Pandora M, este povestea fiului cel mare al seicului Hassan Yousef, unul dintre fondatorii organizatiei Hamas.

Fiul HamasuluiFoto: Editura Pandora M

Desi a fost crescut in spiritul Hamasului si ar fi trebuit sa apere cauza islamica, Mosab Hassan Yousef marturiseste ca a ales sa se converteasca la crestinism, pentru ca nu putea fi de acord cu violentele care se practicau in grupul din care facea parte, cu modul in care oamenii Hamasului se foloseau de civili si de copii pentru a-si atinge scopurile.

Castigatorii sunt:

1. Adrian Oniga - Floresti, judetul Cluj

2. Vasile Andreica - Cluj-Napoca

3. Valentin Poenar - Ghimbav, Brasov

4. Catalin Paraipan - Galati

5. Stefania Corina Ilie - Iasi

6. Cristina Andrei - Pascani, Iasi

7. Alina Codreanu - Bucuresti

8. Alexandra – Madalina Hancianu - Braila

9. Ion Dobrota - Constanta

10. Lucian Manuel Ivan - Botosani

Concursul organizat de HotNews.ro si Editura Pandora M s-a desfasurat in perioada 29 iunie – 8 iulie 2010.

Premiile vor fi expediate de catre Editura Pandora M la adresa mentionata de fiecare participant.

Editura Pandora M a lansat de curand o noua colectie de carte - Reality Shock, care reuneste povesti de viata iesite din tipar, destine exceptionale. Pe langa "Fiul Hamasului", in colectia Reality Shock au mai aparut "Secretele lui Madoff", de Sheryl Weinstein si "Crime" de Ferdinand Von Schirach.​