Dupa succesul recitalului din 10 mai, la care Palatul Mogosoaia a fost neincapator, flautistul Ion Bogdan Stefanescu si pianistul Horia Maxim, revin duminica 21 iunie pentru a incheia integrala sonatelor pentru flaut si pian de Georg Friedrich Handel. Concertul va incepe la ora 17 si se va constitui intr-o noua manifestare din cadrul stagiunii "Muzica la Palatele Brancovenesti".

Este pentru prima data cand la Palatul Mogosoaia - loc incarcat de istorie, de frumusete, se organizeaza o stagiune muzical - camerala. Pentru ca in anul 2009 se implinesc 250 de ani de la moartea lui Georg Friedrich Handel si 200 de ani de la moartea lui Joseph Haydn, Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia se alatura numarului mare de institutii culturale importante din intreaga lume care cinstesc memoria acestor compozitori care au marcat istoria muzicii.

Pe parcursul anului 2009, pana pe 18 octombrie, vor mai avea loc 6 recitaluri la care vor participa nume importante ale artei interpretative din Romania: violonistul Gabriel Danila, violoncelistul Alexandru Morosanu, pianista Tatiana Morosanu, clarinetistul Andrei Theodoru, oboistul Adrian Petrescu, fagotistii Godri Orban si Vasile Macovei, pianista Ilinca Dumitrescu, soprana Sorina Munteanu, s.a.

Toate concertele sunt prezentate de Sebastian Craciun - redactor la Radio Romania, castigator al Premiului Clubului Romana de Presa in anul 2008.

Intrarea publicului este libera.

Pentru participarea la concert se asigura transport de la Piata Chibrit (Statia de Metrou 1 Mai), cu plecare la ora 16.00, informeaza organizatorii.