Pana la sfarsitul lui 2008, Libraria Carturesti se va extinde si in spatiul cladirii aflate in vecinatate, pe strada Pictor Verona, la numarul 15, cunoscuta publicului ca si sediul teatrului Ion Creanga, informeaza comunicatul remis presei.

Prin extindere, de la suprafata actuala de 800 mp, Carturesti Verona va ajunge la circa 1800 mp. Extinderea presupune atat cresterea spatiului de retail si imbunatatirea ofertei, cat si noi puncte de atractie, respectiv gradina si terasa.

Dezvoltarea Carturesti se va concentra pe extinderea domeniilor de interes in oferta de carte si multimedia, in special cartile in limbi straine, Carturesti propunandu-si sa devina principalul retailer din Romania pentru acest segment.

Proiectul de consolidare si renovare a spatiului va fi realizat de arhitectul Serban Sturdza si atelierul sau, responsabil si de amenajarea actualei librarii, lucrarile urmand sa inceapa la jumatatea lunii iulie.

Dezvoltarea Carturesti in 2008 se va concretiza cu deschiderea librariei Carturesti in cadrul Muzeului Taranului Roman, in Bucuresti, extinderea librariei din Iasi si alte 3 librarii in Constanta, Sibiu si Suceava, informeaza comunicatul de presa.