Luisa Etxenike in dialog cu Mircea Cartarescu - miercuri, 27 septembrie, ora 18, Institutul Cervantes din Bucuresti

de LP     HotNews.ro
Miercuri, 27 septembrie 2017, 13:39 Actualitate | Cultură

Luisa Etxenike si Mircea Cartarescu
Foto: Humanitas
Miercuri 27 septembrie, ora 18.00, la Institutul Cervantes din București, la întâlnirea-dialog dintre autoarea bască Luisa Etxenike și Mircea Cartarescu. Întâlnirea va fi moderată de Lidia Bodea, director general Editura Humanitas.
„Dragă Luisa,
Scriitorul, am convenit de la prima noastră scrisoare, este şi un intelectual, un luptător. Este greu de imaginat şi respectat un autor care, după ce şi-a scris pagina minunată, iese pe stradă şi trece nepăsător pe lângă un seamăn defavorizat, discriminat, umilit. Sau se preface că nu vede un abuz sau o violenţă. E imposibil pentru mine să mă gândesc la artişti care sprijină dictaturile, care încurajează extremismele, care sunt rasişti, sexişti, homofobi, care-şi clădesc averea pe spolierea semenilor. “ — fragment din capitolul de corespondență dintre Mircea Cărtărescu și Luisa Etxenike publicat în volumul „Peisaj după isterie“.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

180 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version