”Love, loss and what I wore” este o intimă colecție de povești feminine. Piesa se foloseste de elemente de vestimentație și accesorii, și de amintirile pe care le stârnesc acestea fiecăreia dintre personajele feminine, pentru a picta o imagine a unei feminități vii, amuzante și puternice, reușind să creeze astfel o experiență teatrală solidă și memorabilă. Premiera spectacolului a carui regie este semnata de Emil Hoștină va avea premiera miercuri, 16 decembrie de la ora 20,00 la Sala Mare - ARCUB Gabroveni.

Am iubit, am purtat, am pierdutFoto: ArCuB

Ce iubim, ce pierdem, toate emoțiile, trăirile, durerea, bucuria, toate se leagă cu fire nevăzute de obiecte, parfumuri, rochii, pantofi, genți și ne regăsim bătrâne și obosite, înconjurate de o pânză ca de păianjen dar atât de bogată și plină de culori, istorii ce merită, probabil să fie publicate pentru fiecare în parte…; poveștile prind viață aproape de spectator, senzația de acum și aici e copleșitoare, nu poți rămâne indiferent sau rece, pentru că ce se întâmplă la un metru de tine arde, amuză, bântuie, atrage, tulbură.

Distribuția acestui spectacol va fi compusă de: Elvira Deatcu, Laura Creț, Anca Androne, Iulia Lumânare, Ioana Abur, spectacol în regia lui Emil Hoștină, coregrafia Florin Fieroiu.

Spectacolul Am iubit, am purtat, am pierdut este o adaptare după Love, loss and what i wore de Nora & Delia Ephron. Traducere Bianca Oana.

Prețul unui bilet este de 29 lei.