Din 19 septembrie, On Stage Theatre, producator independent de teatru, deschide stagiunea la Copper'S Pub. In fiecare zi de vineri si sambata, trupa de teatru ON Stage va asteapta la spectacole ce poarta semnatura unor actori si regizori din tanara generatie. Sambata, 19 septembrie, On Stage Theatre va invita de la ora 20:00 la "De ce tocmai tu?", un spectacol despre iubire si vise, un spectacol care ne arata ca o clipa poate fi mai importanta decat... o viata.

De ce tocmai tu?Foto: Hotnews

"De ce tocmai tu? este povestea a doi oameni care se cunosc furtunos, se descopera unul pe celalalt, altfel decat la o prima vedere, se indragostesc si traiesc tot ce vine la intensitate maxima. Samuel (Catalin Stelian) este pictor, este arogant, foarte direct si lipsit de maniere. Iubeste florile naturale pe care le picteaza, dar pe care le ofera femeilor. Intra tumultos in viata, deja planificata, a Agathei (Natalie Ester), o poeta cu un temperament vulcanic, trecuta de prima tinerete, singura, asociala, distanta. Ei ii plac florile artificiale pentru ca, tot ceea ce este viu, moare." ( Ileana Andrei)

"De ce tocmai tu?"

Cu: Catalin Stelian si Natalie Ester

Regia: Natalie Ester

Rezervari la numarul: 0372.705.933

Copper'S Pub este situat pe Bulevardul Hristo Botev nr. 25, intr-un loc dedicat evenimentelor de teatru, muzica si film, intr-o altfel de atmosfera.

ON STAGE inseamna mai mult decat productie de teatru, organizari de evenimente, discursuri inspirationale... inseamna mai mult decat o poveste simpla cu expozitie, intriga, desfasurarea actiunii, punct culminant si deznodamant. Crezul nostru este ca ON Stage poate aduce teatrul mai aproape de toti oamenii. Pentru o societate mai civilizata, cultura trebuie sa fie accesibila tuturor , fara sa fie relevante statutul, varsta sau provenienta acestora.