Un nou spectacol-lectura, in premiera la Clubul Dramaturgilor, al saselea din actuala stagiune: "Heaven From Hell" si "Obsession" de Edith Negulici va avea loc luni, 24 februarie 2014, de la ora 18.00, la sediul ICR (Aleea Alexandru 38, Bucuresti). Spectacolul, in regia Ancai Maria Colteanu, are loc cu participarea actorilor Meda Victor si Florin Smarandache.

Autoarea este absolventa de scenografie si teatrologie, laureata, chiar cu piesele propuse, a unor prestigioase concursuri de dramaturgie. Cei doi tineri si promitatori actori vor reprezenta doua drame pline de lirism intr-un act, fiind indrumati de o regizoare care s-a remarcat prin cunoasterea dramaturgiei autohtone: Anca Maria Colteanu. Spectacolul va fi urmat de comentarii si discutii moderate de Horia Garbea, presedintele Filialei Bucuresti Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor. Intrarea publicului este libera.

Clubul Dramaturgilor, fondat de regretatul Mircea Ghitulescu in anul 2005, este organizat in aceasta stagiune de Filiala Bucuresti Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor si Institutul Cultural Roman.