Vama Veche și-a câștigat în timp renumele de pol al libertății estivale, al distracției și muzicii de calitate. Vara aceasta Editura Litera adauga tuturor acestor calități și aceea de punct cultural. Pe Plaja de carte Litera din Vama Veche, cărțile vor sta la dispoziția turistilor.

Plaja de carte LiteraFoto: Editura Litera

Oricine dorește să citească, este invitat la cortul de la intrarea în Plaja de carte Litera, de unde poate împrumuta în regim de bibliotecă orice cărți dorește. Această acțiune nu implică nici un cost, iar oferta este generoasă și pentru toate gusturile.

Editura Litera a adus in Vama Veche un stand cu peste 1000 de cărți din cele mai variate domenii, de la beletristică, istorie și biografii, la carte practică, psihologie și cărți pentru copii, se arata in comunicatul remis Hotnews.ro

Amintim câteva dintre colecțiile disponibilie în Plaja de carte Litera: pentru adulți, IQ230, Premium, Bestseller, Biografii, Carte Practică, Nobel, Cărți Romantice, Thriller, Romanul de dragoste,iar pentru copii National Geographic, Discovery, Disney, Disney English, Biblioteca pentru toți copiii.