O ediţie specială a spectacolului 'Caramitru-Mălăele, câte'n lună şi în stele' va fi prezentată la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti pe 20 mai, de la ora 20,00, informează un comunicat Agerpres.

Aplaudat deopotrivă de critică şi de public, spectacolul este o revelaţie a ultimelor sezoane. Caramitru recită răscolitor, imaginând, cu inteligenţă şi ingeniozitate, răspunsuri pe măsura unui Horaţiu Mălăele vulcanic, irezistibil şi plin de umor - demonstraţii de virtuozitate într-un duel de vorbe ai cărui martori sunt Shakespeare, Topârceanu sau Nichita.

Cei doi mari actori vor fi însoţiţi pe scenă de violoncelul lui Adrian Naidin care anunţă mereu alte poveşti, capitole delicate sau în plină forţă ale unui dialog-acrobat glisând de la umor spre teme profunde, de la poezie, spre experienţe de teatru şi personale, de la suprafaţă spre adâncuri.

Biletele se găsesc la casieria Teatrului Naţional, în oficiile Poştei Române, în magazinele INMEDIO semnalizate bilete.ro şi online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro şi www.bilete.ro.