Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” prezinta la Sala SAVOY, joi, 31 ianuarie, de la ora 19.00, premiera oficiala a spectacolului “Piei, drace!!!”. Este un Spectacol revuistic la “patru ace” pe texte de Mihai Maximilian, Octavian Sava, Nae Lăzărescu și Dan Mihăescu, marele textier care a dispărut recent dintre noi.

Acest spectacol a fost început de regretatul regizor Biţu Fălticineanu, cel care s-a stins din viaţă cu un an în urmă şi care nu a mai apucat să îşi vadă proiectul de suflet dus la bun sfârşit. A fost preluat de tânărul şi talentatul regizor Cezar Ghioca. Rezultatul? Un spectacol de excepţie, cu o distribuţie de zile mari (Stela Popescu şi Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu şi Vasile Muraru, Valentina Fatu, Ana Maria Donosa, Adrian Enache, Alin Gheorghisan şi Ana Maria Mirica), cu momente de magie (Andrei Teasca) şi excelente reprize de dans şi de balet susţinute de Ansamblul de Balet al Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” (coregrafia: Cornel Popovici).

Scenografia aparţine arh. Theodora Dinulescu, iar aranjamente muzicale sunt semnate de compozitorul Dan Dimitriu.

Spectacolul “PIEI, DRACE!!!” este programat şi vineri, 1 februarie, ora 19.00, zi în care textierul, scriitorul şi umoristul Octavian Sava îşi aniversează ziua de naştere, se arata in comunicatul remis Hotnews.ro.