UnTeatru îşi continuă stagiunea estivală cu două spectacole - 'Ce zile frumoase!' de Samuel Beckett, regia Sânziana Stoican, şi 'Trei femei înalte' după Edward Albee, regia Andrei şi Andreea Grosu.

Piesa de teatru 'Ce zile frumoase!' cu Sabrina Iaschevici şi Ionuţ Vişan va putea fi urmărită la sediul din str. Ilfov nr.1, în spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei pe 13 şi 20 august, de la ora 19,00.

'Ce zile frumoase!' este un eseu teatral despre trecerea timpului şi efectul pe care aceasta îl are asupra condiţiei umane.

O femeie, Winnie, se scufundă încet într-o movilă de pământ sub un soare nimicitor. Alături, liber să se mişte se află Willie, soţul ei. Se aude o sonerie. Winnie se trezeşte. Începe o nouă zi. O zi ca oricare alta căreia trebuie să-i supravieţuiasă. Va reuşi? Puteti vedea venind la spectacol.

Pe 17 şi 18 august bucureştenii vor putea viziona reprezentaţia cu 'Trei femei înalte', producţie ArCuB şi UnTeatru, avand in distributie pe Cristina Casian, Florina Gleznea şi Nicoleta Lefter.

Spectacolul Trei femei înalte' are la baza un text contemporan care vorbește despre conflictul dintre generații. Întâlnim trei tipologii de personaje care aparent nu au nimic în comun în afară de spațiul în care se întâlnesc. Relațiile se consolidează, principiile umane se dezmorțesc pentru ca până la final cele trei personaje să se contopească într-unul.

Spectacolul poate fi o radiografie a ființei umane surprinsă în trei etape de evoluție.

Muzica spectacolului este semnata de Nicu Alifantis şi Sofia Vicoveanca.