Luni, 18 iunie,de la ora 19.00, la sala mare a Teatrului Naţional din Bucureşti are loc concertul pro bono susţinut de Tudor Gheorghe şi taraful său în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”.

Tudor Gheorghe si taraful său, îşi aşteaptă publicul la „Rapsod şi lăutar”, cea mai recentă premieră, un spectacol de autentică muzică tradiţională românească. Premiera spectacolului a avut loc în luna martie a acestui an, în Bucureşti.

„Când eram mai tânăr şi la trup curat” cântam o poezie celebră a lui Romulus Vulpescu: „Vine-o vârstă, vine-o vreme, vine-o vamă...”

Un vers care m-a marcat şi mi-a rămas în minte şi după mai bine de 30 de ani de când l-am cântat. Nu se ştie cum se întoarce vremea, dar vârsta şi vama rămân.

Trebuie să ne gândim că o să ajungem şi noi în situaţia în care cei mai tineri să se gândească la noi.

Acest spectacol este un omagiu adus de un actor colegilor lui.”Tudor Gheorghe

Sumele obţinute din vânzarea biletelor acestui concert se direcţionează către Fondul de Solidaritate Teatrală, prin intermediul căruia sunt sprijiniţi artiştii cu probleme de sănătate.

O parte din sumele care se strâng ca urmare a acestui concert sunt destinate actorului Şerban Ionescu, UNITER alăturându-se comunităţii teatrale în sprijinul de care are nevoie acest mare artist.

Biletele se gasesc la Teatrul Naţional Bucureşti, în reţeaua Vreaubilet, la Unirea Shopping Center, etaj 2 şi online pe www.vreaubilet.ro