Teatrul Naţional 'Radu Stanca' Sibiu marchează începutul noului an printr-un maraton teatral de excepţie ce aduce pe scenă unele dintre cele mai importante spectacole din repertoriul instituţiei. Prima reprezentaţie din acest an va avea loc joi, 5 ianuarie, ora 19:00 şi aduce în faţa publicului cea mai jucată comedie a anului 2011 de la Sibiu: 'Puricele în ureche', în regia lui Şerban Puiu.

Maratonul teatral continuă sâmbătă, 7 ianuarie, ora 19:00 şi o aduce pe scenă pe Ofelia Popii în spectacolul 'Felii' pentru care a primit premiul UNITER pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal. Primul sfârsit de săptămână din acest an se va încheia duminică, 8 ianuarie, ora 19:00, cu 'Opinia Publică' în regia lui Cristian Theodor Popescu, un alt spectacol premiant ce a fost distins în cadrul Galei Comediei Româneşti cu premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar (Nicu Mihoc) şi premiul pentru cea mai bună scenografie (Dragoş Buhagiar).

Luna ianuarie continuă printr-un program efervescent ce aduce la Sibiu patru noi spectacole care vin să completeze cele 23 de reprezentaţii programate în acest început de an. Prima premieră a anului este programată joi, 12 ianuarie şi îi aduce împreună pe actorii Nicu Mihoc şi Serenela Mureşan în spectacolul 'Eden' de Eugen O'Brien. 'Profesorul de franceză', o coproducţie a Teatrului Naţional şi CAVAS, va marca sâmbătă, 14 ianuarie, cea de-a doua premieră a acestui an. Seria premierelor continuă duminică, 29 ianuarie, cu spectacolul 'Încurcă-i drace!' în regia lui Şerban Puiu. Ultima premieră a acestei luni va avea loc la Secţia Germană şi aduce în faţa publicului producţia 'Shakespeare în 90 de minute/Shakespeares sämtliche Werke (Leicht Gekürtz)' ce va avea loc marţi, 31 ianuarie.

Potrivit institutiei teatrale, preţul unui bilet la teatru variază între 5 şi 20 de lei, în funcţie de spectacol şi locul în sală. Biletele au fost puse în vânzare la Agenţia Teatrală din bvd. Nicolae Bălcescu şi online pe www.tnrs.ro.